Acoperit de oferta Lindab

505x284cu-text

Pentru durabilitatea si protectia acoperisului tau, Lindab iti vine in intampinare cu o oferta rezistenta in timp: pana pe 31 iulie, primesti gratuit folia anticondens la achizitia oricarui sistem de acoperisuri din promotie!

Din cauza stratului de aer format intre tigla si astereala si a diferentei de temperatura dintre interiorul casei si mediul exterior, sub tigla se formeaza condens. Chiar daca nu este la vedere, folia anticondens este absolut necesara pentru functionarea corecta a izolatiei si longevitatea acoperisului. Cu fata dinspre astereala permeabila la vapori si cea dinspre exterior impermeabila, folia anticondens nu permite umiditatii sa patrunda in structura materialelor de sub folie, asigurand ventilatia si protejand lemnul de umiditate excesiva.

Pentru durabilitatea constructiei si protectia caminului tau, alege un acoperis de calitate Lindab, montat de profesionisti, acum cu  o oferta imbatabila!

Pana pe 31 iulie, primesti GRATIS folia anticondens pentru orice sistem complet de acoperis, format din produsele in promotie:

– Tigla metalica Nordic 400 in toata gama de culori si acoperiri disponibile;

– Tabla cu falt mecanic Skane, SRP Click, SRP Click NDSRMax sau SRMax ND in culorile maro, rosu inchis, caramiziu, silver metalic si gri inchis, cu acoperire PE si grosimea de 0.5 mm;

– Tigla metalica SkanePrima, tabla cu falt mecanic SRP Click ND sau SRMax ND  in culorile rosu inchis, maro, caramiziu si silver metalic, toate cu acoperire PE si grosimea de 0,48mm;

 Tigla metalica cu acoperire granulata Roca Toscana (terra cotta, cardinale), Roca Rustica (garnet, antracite, teak), Roca Madera (antracite).

Se considera sistem complet de acoperis, cu conditia sa aiba incluse accesoriile aferente acoperisului si sistemul de jgheaburi si burlane Rainline, acoperire HBPE sau Craft, acoperire PREM sau Magestic.

Oferta este valabila in limita stocului disponibil in perioada 06 iunie – 31 iulie 2017, prin reteaua de parteneri Lindab.

Vrei mai multe informatii? Suna-ne la 0744.328.433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.

Alege oferta Lindab cu acoperire si primesti GRATIS FOLIA ANTICONDENS!