Acoperis dublu faltuit, Ilfov

Stilul architectural al cladirii a impus drept solutie tehnica tabla moale dublu faltuita Lindab.

In constructii, tabla plana ca material pentru acoperisuri este folosita de sute de ani. Tehnologia de laminare introdusa in secolul 19, impreuna cu tehnologia de galvanizare (zincare) a tablei au dus la obtinerea unui produs mai ieftin, mai usor si mai durabil.

In zilele noastre, acoperisurile faltuite din tabla prevopsita sunt utilizate la cladirile al caror scop este acela de a accentua aspectul si calitatea. Prin acoperirea cu HB poliester (HBPE), Lindab a conferit acestui material un potential sporit, reusind sa reintoarca atentia asupra tablei plane ca un material mai atractiv ca oricand.

In cazul de fata, solutia tehnica a fost impusa de planurile constructiei, insa brandul ales a fost decizia 100% a clientului, in urma recomandarii consultantului de vanzari al partenerului Lindab. Aceasta consta in tabla moale dublu faltuita Lindab de culoare gri, grosime 0.6 mm, completata de parazapezi Lindab Safety. Instalarea parazapezilor pe acoperisuri elimina riscul alunecarii bruste a maselor mari de zapada, pastrand astfel un nivel ridicat de siguranta a trecatorilor.

Echipa de montaj a intampinat provocari pe masura rezultatelor. Inaltimea mare a constructiei si lungimea foilor de tabla au facut dificila treaba specialistilor in montaj atat din perspectiva manipularii, dar si in ceea ce priveste masurile suplimentare de siguranta in timpul lucrarilor de executie.

In dubla calitate de Beneficiar si Proiectant, domnul Dinu Alexandru declara:

„A fost o placere sa lucrez cu echipa Cover Grup si sunt foarte multumit de felul in care a iesit proiectul. Apreciez profesionalismul si ingeniozitatea de care au dat dovada.

Felicitari clientului pentru alegerea facuta si echipei de montaj pentru maiestria in montaj!

Te-a inspirat aceasta lucrare de referinta? Vrei mai multe detalii?
Suna-ne la 0744.328.433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.