Acoperis faltuit, Ilfov

Sistem complet de invelitoare Lindab LX in culoare grafit (apropiat de RAL 9007) fixat in structura de rezistenta cu agrafe fixe si mobile Lindab.

Un lucru bine facut, asociat cu servicii exemplare inseamna clienti multumiti, care revin la tine ori de cate ori au nevoie. Acesta este cazul prezentat in aceasta pagina, in care clientul a revenit la echipa formata din Lindab si specialistii in montaj, dupa alte proiecte lucrate impreuna. Cand a ales acoperisul faltuit Lindab, clientul a primit nu numai o integrare armonioasa a acestuia in cadrul existent, dar a avut acces la cunostintele si suportul nostru, pentru ca munca de proiectare si constructie in sine sa fie mai usoara si mai precisa.

Sistemul complet de invelitoare Lindab LX in culoare grafit (apropiat de RAL 9007) a fost fixat in structura de rezistenta cu agrafe fixe si mobile Lindab. Desi nu se observa in imagini, suprafata totala a proiectului realizat in anul 2015 este de aproximativ 400 m2.

Ceea ce face special acest proiect este modul de inchidere a partilor marginale ale acoperisului si ale fatadelor, inclusiv intradosul unde arhitectul si proprietarul au dorit ceva diferit fata de proiectele similare. Asadar, a fost o provocare pentru echipa de montaj Cover Grup care a trebuit sa proiecteze si sa monteze in sistem faltuit nu numai acoperisul, ci si toate aceste parti marginale cu dimensiuni foarte mici comparativ cu panourile de acoperis.

Rezultatul este un proiect de referinta si inca un client multumit!

Beneficiar: Alin Varlan, Axa Trans Construct

„Am mai apelat la Cover Grup in trecut pentru proiecte similare si pentru ca am fost multumit de fiecare data de modul de executare al proiectului, am decis sa continuam colaborarea. Multumesc Cover Grup pentru seriozitatea de care dati dovada.”

Felicitari clientului pentru alegerea facuta si echipei de montaj pentru maiestria in montaj!

Te-a inspirat aceasta lucrare de referinta? Vrei mai multe detalii?
Suna-ne la 0744.328.433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.