Un singur Lindab, mai multe solutii, locuinta familiala, Iasi

Casa pe structura metalica, cu sistem de acoperis faltuit FAP DFPE si jgheaburi si burnale Rainline, dotata cu sistem complet de ventilare rezidentiala

Casa pe structura metalica, din profile zincate Lindab, cu sistem de acoperis faltuit FAP DFPE si sistem de jgheaburi si burlane Rainline, ambele in culoarea gri antracit. Pentru evitarea accidentelor provocate de alunecarea zapezii de pe acoperis, s-a montat un sistem de parazapezi profesionale Protectline. Pentru asigurarea unui confort optim, casa a fost dotata cu sistem complet de ventilare rezidentiala.
Fiind ca pregatire inginer constructor, clientul a inteles toate beneficiile oferite de solutiile de construire Lindab si a avut incredere sa puna in aplicare cat mai multe dintre acestea. Gasiti mai jos descrierea acestora si opinia clientului.

STRUCTURA METALICA
Desi dezvoltata initial ca si constructie comerciala si industriala, solutia Small Building System (SBS) propusa de Lindab si aleasa de client a fost usor adaptata pentru o casa de locuit. Practic, un concept aparent industrial s-a potrivit ca o manusa pentru segmentul rezidential.
In alegerea solutiei, a contat foarte mult ca in oferta Lindab a fost inclus managementul de proiect (proiectare, premontaj, transport/livrare la fata locului), pentru ca acesta i-a simplificat serios viata clientului Lindab.

De ce aceasta solutie? Solutia SBS te obliga sa apelezi doar la specialisti si astfel ai siguranta lucrului bine facut. Clientul a fost multumit ca nu au fost pierderi si ca nu a trebuit sa verifice santierul zi de zi.
Mai multe despre Small Building Systems – http://www.lindab.com/ro/pro/products/Pages/System-solutions-Floor.aspx

SISTEMUL DE VENTILATE REZIDENTIALA
Sistemul de ventilare rezidentila (mecanica) ajuta la circulatia optima a aerului in locuinta. Purifica aerul si elimina praful, alergenii si mirosurile neplacute. De asemenea, controleaza umiditatea si astfel ai permanent aer proaspat si sanatos in locuinta 24 de ore din 24.
Pachetul complet este format din:
– Centrala de tratare a aerului contine un recuperator de caldura, cu baterie de preincalzire.
– Sistem de distributie a aerului cu tubulatura Spiro
– Atenuatoare de zgomot
– Terminale de aer de tip valva
Practic, se recupereaza caldura din aerul evacuat prin intermediul recuperatorului de caldura si este transferata aerului proaspat adus de afara. Se introduce astfel aer proaspar in dormitoare si living si se evacueaza din bai si bucatarie.
Ai timp si doresti sa urmaresti un video de la o lucrare asemanatoare? Uite aici – https://www.youtube.com/watch?v=sxIrp8TLEsc
De ce acest sistem?
Intreaga familie respira aer proaspat in casa, fara sa deschida fereastra (vara-iarna), sunt zero pierderi de caldura, iar mirosurile din baie si bucatarie sunt evacuate rapid. In plus, in perioada rece, umiditatea se evacueaza mult mai repede.
“In urma cu 15 ani, cand am vazut prima data casa pe structura metalica adusa din Austria, toate veneau cu sistem de ventilare. Am tinut minte si am implementat la casa mea”, afirma clientul.

SISTEMUL DE ACOPERIS DUBLU FALTUIT
Sistemul de acoperis faltuit FAP DFPE a fost realizat din tabla plana semidura din otel galvanizat vopsita in sistem multistrat. Acoperisul a fost echipat cu sistemul de jgheaburi si burlane Rainline, in culoarea gri antracit, care a fost conectat, prin elemente speciale, la reteaua de canalizare a casei. Pentru a evita accidentele provocate de alunecarea zapezii de pe acoperis, s-a montat un sistem de parazapezi profesionale Protectline.
Acoperisul a fost montat de PIF AFM din Scheia, Suceava, partener de incredere Lindab.
De ce acoperis dublu faltuit?
Din punct de vedere tehnic, materialul folosit este varf de gama, cu garantie extinsa, iar din punct de vedere estetic, acoperisul faltuit imbraca bine arhitectura casei.

Clientul recomanda
Perfectionist din fire, clientul si-a dorit o casa simpla, construita impecabil, cu accent pe functionalitate si design. Cu siguranta ar recomanda solutiile folosite de el pentru ca are incredere 100% in brandul Lindab, in specialistii care lucreaza la Lindab si pentru ca este multumit de rezultat.

Te-a inspirat aceasta lucrare de referinta si vrei sa afli mai multe?
Suna-ne la 0744 328 433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro