Solutie completa pentru camere curate

Sistem complet de ventilare pentru domeniul medical

Solutiile si aplicatiile Lindab pentru camere curate sunt putin cunoscute in Romania, insa apreciate atat de beneficiarii finali, cat si de catre partenerii nostri de afaceri.

Proiectul de fata este o fabrica de produse medicale din judetul Mures unde a fost necesara realizarea unei camere albe cu cerinte speciale din punctul de vedere al calitatii aerului. Clientul Benuti a sustinut respectarea normelor

Solutia proiectata este cu centrala de tratare aer in constructie igienica, iar partea de distributie a aerului cu difuzoare speciale dotate cu filtre HEPA.

Lindab a furnizat aici un sistem complet de ventilare compus dintr-o centrala de tratare aer in constructie igienica avand debitul de 31000 mc/h, sistemul complet de tubulatura circulara (~220 ml) si fitinguri cu garnitura Safe (~200 buc.) precum si difuzoare pentru camere curate de tipul AFV-8B dotate cu filtre HEPA 14 (47 buc.) si alte grile pe partea de aspiratie.

Partea de proiectare a fost realizata de catre firma Expert Mures – partener Lindab de peste 10 ani, iar partea de instalare a sistemului de firma SIFEE din Sibiu, de asemenea partener Lindab, de peste 15 ani.

Te-a inspirat aceasta lucrare de referinta? Suna-ne la 0744 328 433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro

Calitatea dovedita a produselor noastre, cunoasterea standardelor internationale, precum si directivele nationale pentru camere curate, ne indreptatesc si recomanda sa oferim suport tehnic si sa construim relatii pe termen lung cu partenerii nostri. Toate produsele si solutiile personalizate sunt masurate si testate in laboratoare din propriu nostru centru de cercetare si dezvoltare.

 

Lindab. De viitor.