Showroom Ford Brasov

Prezentare pe scurt: Refatadizare showroom si service auto

Auto Novex este dealer autorizat Ford in Brasov din 2010 (https://fordbrasov.ro/) si ofera servicii complete clientilor sai, precum consultanta in vanzari si finantare, servicii post-vanzare, service, servicii de inchiriere auto si depozitare anvelope. Din 2020 Auto Novex isi desfasoară activitatea intr-o noua locatie – bulevardul Grivitei A100 din Brasov. Relocarea activitatii in aceasta cladire mai spatioasa a presupus si lucrari de refatadizare pentru imbunatatirea aspectului cladirii existente si conformarea acesteia cu prescriptiile Ford.

In 2020, Auto Novex a ales Lindab pentru furnizarea solutiei de refatadizare a spatiului existent. Solutiile abordate de Lindab pentru placarea peretilor au fost casetele de fatada in zona de showroom si tabla cutata dispusa orizontal in zona de service, pentru o delimitare cromatica si functionala a spatiilor, in culoare argintie, specifica Ford.

Dupa cum se observa in imaginile care insotesc prezentarea acestui proiect de referinta din Brasov, casetele de fatada Lindab ofera cladirii o imagine atractiva si, cu siguranta, durabila. Inspiratia in ceea ce priveste realizarea casetelor este preluata din arhitectura scandinava cu linii consistente si imagine moderna.

Montajul a fost realizat de compania Dystom, partenerul zonal Lindab. Calitatea lucrarilor recomanda Dystom ca fiind o garantie a lucrului bine facut, de durata, a unui aspect desavarsit pentru clientii si partenerii care vor vizita locatia Ford.

Te-a inspirat aceasta lucrare de referinta?
Suna-ne la 0744 328 433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro