Sediu Karpathia, Otopeni

Sediu Karpathia, Otopeni

Solutia completa furnizata de Lindab are la baza o structura metalica de perete pentru sustinerea anvelopei si a celor doua copertine, a peretilor cortina, usilor si ferestrelor, portilor sectionale si a tuturor elementelor componente ale peretilor perimetrali. Structura secundara de perete este formata din rigle (profile cu pereti subtiri) de tip Z/C/U, la interior sunt utilizate tabla cutata si vata minerala, placarea exterioara fiind realizata din solutii ventilate cu tabla ondulata argintie si casete de fatada gri antracit delimitate de o fasie ingusta verde. Pentru zona frontala si copertina de acces au fost utilizate casete si lamele de fatada din otel prevopsit cu o textura ce imita lemnul. Solutii speciale au fost utilizate si la zona de balcon interior adicent spatiilor de intalnire cu beneficiarii si partenerii, o zona de recreere si socializare. De asemenea, pachetul de perete a inclus si scara de acces pe acoperis. Lindab a proiectat copertinele, structura secundara si inchiderile de perete in concordanta cu normativele in vigoare, tinand cont de conditiile climatice din Romania, de incarcarile generate de zapada, vant si de actiunea seismica.

Conceptul a fost elaborat de biroul de arhitectura Industrial Sketch iar punerea in opera a fost realizata de Lindab prin partenerul Smart Nod Profile, executant de specialitate.

Karpathia, reprezentanta unica CIFA in Romania, este un furnizor de echipamente, statii de beton si piese de schimb pentru constructii din beton, asigurand in acelasi timp si servicii de service pentru echipamentele comercializate (https://www.karpathia.com/). Dupa o dezvoltare durabila, compania a ales sa puna bazele unui sediu nou la 15 ani de la infiintare, alegand anveloparea Lindab pentru un aspect atractiv, premium si solutii de durata.

Link pentru video – https://youtu.be/_wgZJETJIvI