Renovare acoperis tigla metalica LTM, Calarasi

Sistem complet de acoperis: tigla metalica, sistem de jgheaburi si burlane, accesorii, sisteme de siguranta.

Orice casa merita un acoperis Lindab, cu atat mai mult daca este vorba despre un acoperis vechi. Clientii stau pe ganduri atunci cand vine vorba despre renovarea acoperisului macar si pentru simplul fapt ca deranjul din casa si curte nu este de neglijat. Cred ca decizie se simplifica extrem daca afli ca… ai castigat un acoperis Lindab.

In 2012 Lindab, a organizat o Loterie a Acoperisurilor Lindab, in cadrul caruia a desemnat trei castigatori. Prezentam aici cazul unui castigator din Mitreni, Calarasi. Pentru a proteja identitatea persoanei respective, alegem sa nu dezvaluim date cu caracter personal.

Declaratia castigatorului:

”Cand am fost sunat de un angajat Lindab sa ma anunte ca am castigat un acoperis Lindab nu mi-a venit sa cred. Initial am crezut ca este o gluma si nu eram convins. Dar in ziua in care a si venit un reprezentant Lindab la mine in curte, totul s-a schimbat. Pare-se ca oamenilor buni li se intampla lucruri bune. Multumesc Lindab!”

Acoperisul a fost inlocuit de KATORA DESIGN, partener de incredere Lindab din Calarasi.

Castigatorului a primit din partea Lindab atat sistemul complet de acoperis (tigla metalica, sistem de jgheaburi si burlane, accesorii, sisteme de siguranta), cat si cheltuielile legate de livrarea materialelor, pregatirea frontului de lucru, planificarea si executia montajului, asigurarea cu material marunt, colectarea resturilor ramase si evacuarea acestora de pe proprietate. Tipul, culoarea si forma invelitorii au fost la alegerea libera a castigatorului, din gama de produse comercializate de Lindab in Romania.

Te-a inspirat aceasta lucrare de referinta? Vrei mai multe detalii?
Suna-ne la 0744.328.433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.

Lindab. Pe maini de incredere.