Renovare acoperis tigla metalica LTM, Botosani

Sistem complet de acoperis: tigla metalica, sistem de jgheaburi si burlane, accesorii, sisteme de siguranta.

Lindab incurajeaza renovarea acoperisurilor atunci cand acesta isi pierde functionalitatea, are infiltratii care vin la pachet cu un aspect estetic care lasa de dorit. Astfel, in 2012 Lindab a organizat o Loterie a Acoperisurilor Lindab, in cadrul caruia a desemnat trei castigatori.

Prezentam aici cazul unui castigator din Radauti, Prut, Botosani. Pentru a proteja identitatea persoanei respective, alegem sa nu dezvaluim date cu caracter personal.

Declaratie castigator:

“Sunt Gabriela Prisacariu si vreau sa multumesc echipei Lindab pentru premiul castigat in luna iulie la Loteria Lindab! Am gasit concursul pe internet, am accesat site-ul LOTERIA LINDAB si am completat formularul de inscriere pentru tatăl meu. Deoarece parintii mei au fost grav afectati de inundatii in anul 2008, iar casa nu au reusit s-o renoveze in totalitate, m-am gandit ca, daca ar castiga un acoperis nou, Lindab, ar fi ideal pentru ei si le-as face o mare bucurie. Am fost foarte incantata si placut surprinsa cand am aflat ca tatal meu a fost desemnat castigator.

Multumim echipei LINDAB pentru promptitudinea cu care si-au prezentat serviciile, precum si reprezentantilor firmei care s-au aratat a fi foarte generosi. Atat eu, cat si parintii mei suntem foarte multumiti si vom promova in continuare compania dumneavoastra prezentand prietenilor nostri ofertele si premiile puse in joc. Doresc echipei Lindab toate cele bune! “

 

Castigatorului a primit din partea Lindab atat sistemul complet de acoperis (tigla metalica, sistem de jgheaburi si burlane, accesorii, sisteme de siguranta), cat si cheltuielile legate de livrarea materialelor, pregatirea frontului de lucru, planificarea si executia montajului, asigurarea cu material marunt, colectarea resturilor ramase si evacuarea acestora de pe proprietate. Tipul, culoarea si forma invelitorii au fost la alegerea libera a castigatorului, din gama de produse comercializate de Lindab in Romania.

Te-a inspirat aceasta lucrare de referinta? Vrei mai multe detalii?
Suna-ne la 0744.328.433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.

Lindab. Pe maini de incredere.