Fan Courier, sediu, Targu Jiu

Placare de acoperis si pereti cu tabla plana semidura FAP

In 2014, Lindab a fost implicat in planurile Fan Courier de a inaugura un nou sediu, de aceasta data in Targu Jiu. Solicitarea clientului poate fi rezumata in cateva cuvinte  – dorea un sediu modern, care sa iasa in evidenta, iar culoarea de la exteriorul constructiei sa fie apropiata de culoarea siglei Fan Courier. Lindab a promis si livrat la timp materialele necesare realizarii fatadei constructiei.

Tabla plana semidura FAP dezvoltata special pentru lucrari de tinichigerie si mai ales pentru aplicatii pe fatada a fost livrata impreuna cu accesoriile de fixare. Otelul de tip FAP are o grosime de 0.6 mm, 350 g Zn/m2 si o acoperire speciala de polyester high build (HBPE) de 50 µm. Fixarea materialului in structura suport s-a facut cu agrafe fixe si mobile Lindab.

In ceea ce priveste culoarea, clientul a dorit o nuanta cat mai apropiata de culorile care ii reprezinta compania. Asadar, desi nu este o culoare stocabila si nici foarte des intalnita la proiectele Lindab de acest fel, am facut tot posibilul ca proiectul sa fie unul reusit si sa avem inca un client multumit!

Consultanta oferita pe tot parcursul proiectului, serviciile utilajele puse la dispozitie si cei 30 de ani de garantie oferiti clientului final l-au determinat pe acesta din urma sa aleaga solutia sigura de la Lindab.

Felicitam beneficiarul si arhitectul pentru alegerea facuta!

Te-a inspirat aceasta lucrare de referinta?
Suna-ne la 0744 328 433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro