Fan Courier, sediu, Novaci

Placare de acoperis si pereti cu tabla cutata si casete de fatada.

In 2015 Fan Courier a deschis un sediu nou si cochet in Novaci, Gorj, un centru de colectare si distributie a corespondentei. Era al doilea proiect semnat cu client Fan Courier, dupa un sediu realizat in Targu Jiu in anul precedent.

Arhitectul si beneficiarul au ales sa placheze cladirea cu materiale Lindab si de aceasta data, utilizate intr-un joc interesant de culori si solutii tehnice. Astfel, daca la acoperis s-a folosit o solutie standard, izolata, cu tabla cutata LTP45 la exterior in culoare albastru neutru, la pereti s-a optat pentru tabla cutata LVP20ND si casete de fatada Lindab LCF, intr-un mix de culori precum albastru neutru, argintiu, gri inchis si bej. Ca la mai toate proiectele, Lindab a acordat servicii de management de proiect si a acordat asistenta in santier. Adaptarea la structura de rezistenta existenta si combinarea a mai multe solutii si culori au constituit provocari pe care le-au trecut cu brio atat Lindab ca furnizor de solutii, cat si executantul, care a reusit sa realizeze un montaj corespunzator pretentiilor clientului.

Consultanta oferita pe tot parcursul proiectului, serviciile utilajele puse la dispozitie si cei 30 de ani de garantie oferiti clientului final l-au determinat pe acesta din urma sa aleaga solutia sigura de la Lindab.

Felicitam beneficiarul si arhitectul pentru alegerea facuta!

Te-a inspirat aceasta lucrare de referinta?
Suna-ne la 0744 328 433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.