Fabrica de vele Yachting & Sport, Drobeta Turnu Severin

O cladire eleganta de asamblare a velelor pentru iahturi

Proximitatea cu Dunarea favorizeaza dezvoltarea afacerilor pe segmentul nautic, fapt hotarator in decizia Yachting & Sport de a construi in 2015 langa Drobeta Turnu Severin un nou centru de productie a velelor pentru iahturi.
Beneficiarul a dorit un furnizor de incredere care sa-i ofere o solutie completa de cladire, cu un design placut si eficienta in acelasi timp. Structura de rezistenta este metalica si dotata cu un planseu pe toata suprafata cladirii pentru utilizarea optima a spatiului. Anveloparea cladirii s-a realizat cu solutia izolata bazata pe tabla cutata, atent gandita si pusa in opera astfel incat sa raspunda necesitatilor functionale.

Contractul a insemnat mai mult decat furnizarea materialelor necesare realizarii cladirii, pachetul oferit catre client ingloband de asemenea executia fundatiilor, montajul cladirii si furnizarea tamplariei.
Un proiect complex vine cu provocari multiple, carora echipa de profesionisti Lindab le-a facut fata cu brio; Lindab a raspuns pozitiv in toate situatiile activand resurse umane si financiare suplimentare pentru a asigura derularea corespunzatoare a lucrarilor. Lindab a proiectat fundatiile, structura de rezistenta si inchiderile in concordanta cu normativele in vigoare, tinand cont de conditiile climatice din Romania, de incarcarile generate de zapada, vant si de actiunea seismica.

Te-a inspirat aceasta lucrare de referinta?
Suna-ne la 0744.328.433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.
Lindab. Pe maini de incredere