Fabrica de medicamente, Rusia

Primul proiect livrat in Rusia de catre Lindab Romania.

Nycomed este rezultatul sinergiei intre Profile Componente si Building Systems, divizii in cadrul Lindab Group.
Divizia Building Systems a asigurat partea de proiectare, productie, project management si executie pentru complexul Nycomed din Yaroslavl in timp ce Divizia Profile Componente, prin Lindab Romania, a gestionat realizarea fatadei. Din Romania s-au livrat 7000 mp de casete de fatada LCF, in trei culori RAL 5010, 7044 si 9006.
Lindab Romania a fost aleasa datorita pachetului de servicii propus, care a inclus consultanta in alegerea solutiei, asistenta la ofertare, asumarea proiectarii specializate pentru fatade si a asistentei in santier. De asemenea, au cantarit mult in decizie avantajele de ordin tehnic: montaj rapid si usor, adaptabilitatea la stereotomia fatadelor si performante superioare din punct de vedere al comportarii la foc.
In cursul lunii Februarie 2011 a avut loc o conferinta de presa legata de investitia grupului Nycomed in Rusia. Evenimentul s-a bucurat de participarea oficialitatilor locale si a Prim-Ministrului rus Vladimir Putin.
Platforma Nycomed insumeaza constructii pe structura metalica pe o suprafata de 25.000mp. Prin pozitionare si complexitate, odata finalizat, proiectul a devenit o importanta referinta pentru Lindab, o dovada a capabilitatilor superioare de engineering si project management dezvoltate la nivelul Grupului Lindab.