Fabrica de etichete Inovalabel, Iasi

Spatii de birouri, productie si depozitare pentru o firma ieseana producatoare de etichete, la realizarea carora s-au folosit solutii pentru constructii Lindab.

Lindab sustine afacerile din Romania atat la debutul acestora, cat si in fiecare etapa de extindere a acestora. In cazul clientului Lindab – compania INOVALABEL – dezvoltarea operatiunilor si cresterea continua a cifrei de afaceri au incurajat investitia in spatii suplimentare de productie si depozitare in 2018 prin construirea unei noi fabrici in parcul industrial de la Miroslava, judetul Iasi.

In cadrul acestui proiect, Lindab a oferit solutia de anvelopare a peretilor si a realizat acoperisul terasa aferent corpului de birouri. Daca acoperisul terasa bazat pe tabla cutata cu profil inalt, vata bazaltica si membrana PVC este o solutie des intalnita in ultimii ani, realizarea peretilor a fost o adevarata provocare, necesitatile arhitecturale dictand analize minutioase pentru generarea solutiilor adecvate. In cadrul spatiilor de productie si depozitare s-a optat pentru un sistem complet de perete cu tabla cutata si porti sectionale Lindab de mare precizie. Pentru corpul de birouri s-a utilizat o combinatie de casete de fatada in doua culori special utilizate in cadrul acestui proiect, tabla ondulata dispusa orizontal pe zone bine delimitate, tabla cutata si ancadramente verticale de separare a solutiilor, intr-o combinatie cromatica precisa. Lindab a proiectat solutiile furnizate in concordanta cu normativele in vigoare, tinand cont de conditiile climatice din Romania, de incarcarile generate de zapada si vant.

“Cunosc pachetul de produse si servicii Lindab de peste 20 ani si, de aceea, am apelat cu incredere la specialistii acestei companii pentru investitia in noua cladire Inovalabel cu destinatia birouri, hala de productie si depozit. Alegerea s-a dovedit corecta, rezultatul a fost conform asteptarilor, iar colaborarea cu Lindab a fost foarte buna.
Pentru investitiile viitoare, Lindab va fi, cu siguranta, unul dintre partenerii pe care ii vom lua in calcul.”, declara Emanuel Constantin, General Manager Inovalabel.

Inovalabel este o companie cu acţionariat elvetian, lider prin inovatie si calitate in domeniul etichetelor decorative, etichetelor multipagina (leaflet/ booklet), etichetelor functionale, etichetelor logistice si sistemelor de etichetare. Descriere preluata de pe website-ul companiei www.inovalabel.ro.

Te-a inspirat aceasta lucrare de referinta?
Suna-ne la 0744.328.433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.
Lindab. Pe maini de incredere