Cladire de birouri cu tubulatura aparenta

Prezentare pe scurt: Sistem complet de ventilare pentru o cladire de birouri cu tubulatura aparenta

In prezent se realizeaza destul de des cladiri cu toate instalatiile „la vedere”, atat din considerente de design cat si datorita faptului ca nu mai e nevoie de clasicul tavan fals.
In cazul de fata, pentru cladirea sa din Cluj-Napoca, beneficiarul si-a dorit un design „industrial” pentru partea de birouri open-office si solutia cu tavan fals casetat pentru birourile individuale.

Solutia de climatizare-ventilare proiectata include:
– unitati interioare necarcasate pentru zona de open-office, la care, pe partea de aspiratie, s-au prevazut racorduri de aer proaspat
– cu unitati interioare carcasate cu refulare pe patru directii, plus difuzoare de aer proaspat pentru zonele cu tavan casetat.

Aerul proaspat este asigurat de o centrala de tratare aer montata pe acoperisul terasa.

Tubulatura si fittingurile din gama Lindab Safe sunt implicite in acest proiect.
Vezi mai jos care este motivul.
Datorita faptului ca Lindab este recunoscut ca un furnizor premium cu produse pe masura, care pe langa partea de functionalitate au si un aspect placut, a fost de la sine inteles ca toata partea de tubulaturi si fitinguri care urmau sa fie la vedere, si nu numai, sa fie cele din gama Lindab Safe.

Lindab a furnizat aici un sistem complet de ventilare compus dintr-o centrala de tratare aer avand debitul de 10.000 mc/h cu recuperator de caldura in placi si baterie cu freon, sistemul complet de tubulatura circulara (~200 ml) si fitinguri cu garnitura Safe (~300 buc.), precum si difuzoare atat aparente de tip PCS, cat si pentru montaj in tavan fals de tip PS (40 buc), atenuatoare de zgomot si clapete de reglaj simple si cu debit constant.
Partea de proiectare a fost realizata de catre firma Grad Instal – partener Lindab de peste 10 ani, iar partea de instalare a sistemului de catre firma Comelit Cluj.
La proiectare a fost utilizata toata gama de solutii IT de la Lindab: CADvent, lindQST si DIMsilencer.

Te-a inspirat aceasta lucrare de referinta?
Suna-ne la 0744 328 433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro

Calitatea dovedita a produselor noastre, cunoasterea standardelor internationale, precum si directivele nationale pentru camere curate, ne indreptatesc si recomanda sa oferim suport tehnic si sa construim relatii pe termen lung cu partenerii nostri. Toate produsele si solutiile personalizate sunt masurate si testate in laboratoare din propriu nostru centru de cercetare si dezvoltare.

Lindab. Pe maini de incredere.