Centru medical, Craiova, placare cu tabla faltuita

Solutia de perete oferita de Lindab are la baza o structura secundara termoizolata din profile metalice fixate pe structura in cadre din beton armat si pe zidaria din BCA, peste care s-a anvelopat o placare ventilata cu tabla plana faltuita fixata intr-un suport din material lemnos.

Clientul are intotdeauna de castigat atunci cand opteaza sa lucreze cu o echipa de profesionisti. In cazul proiectului cu destinatie centrul de diagnostic medical si dispensar urban din Craiova, beneficiarul s-a bucurat de rezultatul muncii domnului arhitect Tudor Ragalie si a firmei Alldachservice Sandru SRL, care impreuna au ales solutia tehnica Lindab. Concret, ca suprafete, Lindab a livrat materiale pentru placarea a 500m2 de suprafata de fatada si acoperis.

Solutia de perete oferita de Lindab are la baza o structura secundara termoizolata din profile metalice fixate pe structura in cadre din beton armat si pe zidaria din BCA, peste care s-a anvelopat o placare ventilata cu tabla plana faltuita fixata intr-un suport din material lemnos. Alegerea echipei formata din beneficiar si arhitect a fost otelul semidur Lindab FAP de culoare SILV 045 (argintiu) care, in combinatie cu ancadramentele rosii ale ferestrelor, ofera cladirii un aspect modern si deosebit fata de alte constructii din zona. Acoperisul roluit din acelasi material Lindab FAP argintiu impreuna cu sistemul premium de jgheaburi si burlane Lindab Rainline in aceeasi culoare transforma cladirea intr-un reper important al zonei din punct de vedere architectural.

Tabla semidura FAP este un material potrivit atat pentru realizarea invelitorilor faltuite, cat si pentru placarea fatadelor in sistem faltuit sau prin realizarea de solzi metalici cu diferite forme. Materialul este disponibil atat in role, cat si in coli, pentru a usura cat mai mult munca montatorului. Pentru acoperisurile sau fatadele faltuite, Lindab pune la dispozitia echipelor de montaj utilaje de prefaltuire si de inchidere a falturilor, astfel incat invelitoarea sa fie etansa si, in acelasi timp, sa arate impecabil din punct de vedere estetic.

Lucrarile la centrul de diagnostic medical si dispensar urban au fost realizate de catre echipa Alldachservice Sandru SRL, partener al Lindab din anul 2004. Compania este specializata in operatiuni speciale de tinichigerie in invelitori, sarpante, acoperisuri, sisteme moderne pentru constructii civile si industriale.

„Ne pricepem cel mai bine sa folosim tabla in proiecte speciale, cu provocari serioase din partea arhitectului. Amintindu-mi incantarea beneficiarului pe parcursul montajului, cred ca am facut treaba buna. Am respectat indicatiile de design, ne-am bazat pe experienta dobandita de propria-mi echipa de-a lungul anilor, iar rezultatul se vede cel mai usor in imagini”, declara Sandu Dumitru, directorul firmei Alldachservice Sandu SRL si participant activ la derularea proiectului.