Bauchemie, spatiu productie, Dambovita

Calitate, garantie si design – trei argumente semnificative care au condus la castigarea licitatie pentru Bauchemie. Lindab a livrat solutii de placare pentru o fabrica de aditivi pentru constructii.

Beneficiarul isi arata multumirea pentru produsul final: „Principalul motiv pentru care am ales Lindab o reprezinta in primul rand calitatea produsului, termenul de garantie, dar si promovarea si prezentarea extrem de eficienta facuta de firma constructoare DEVIS CONSTRUCTII SRL. Putem spune ca raportul pret, calitate, garantare si design este foarte bine proportionat.Iar, din punct de vedere al livrarii, dar si al derularii proiectului a fost peste asteptarile noastre. Termenele au fost intotdeauna respectate, putem spune ca am fost chiar in avans, iar punct de vedere al executiei, nu avem ce sa reprosam.” sustine Mrosez Mihaela, reprezentatul Bauchemie.

Liantul colaborarii a fost partenerul Lindab care a oferit un sistem complet. Inca din faza de selectie a ofertei, echipa Lindab-Partener au au realizat o prezentare a sistemelor si produselor Lindab, in sensul realizarii in atelier a unor machete la scara si a unor componente (perete, acoperis), fapt care a facut beneficiarul sa inteleaga mai bine avantajele produselor Lindab.