Acoperisuri moderne pentru Colina Noua, Cluj

Pe scurt: Unui concept rezidential unic in Romania i se potriveste o solutie de acoperis Lindab: sistem complet de invelitoare faltuita Lindab compusa din tabla plana FAP in culoare GRAN Durafrost (DFPE), agrafe de fixare Klamer Lindab, sistem pluvial Rainline si sistem de siguranta Safety.

Despre Colina Noua s-a scris mult si numai de bine, se discuta proiectul mult in mediul online, pentru ca este un proiect rezidential cu totul si cu totul special. Specialisti din toate colturile lumii au fost adunati in aceeasi grozava echipa de catre investitorul Don Lothrop, pentru a-si indeplini un vis: sa realizeze ceva ce nimeni nu ar mai putea realiza vreodata.
www.colinanoua.ro
Lindab vine in proiectul rezidential Colina noua alaturi de ARHIMAR SRL ca furnizor de solutii pentru acoperis, oferind consultanta si asistenta tehnica pe parcursul proiectului.
Solutia tehnica: sistem complet de invelitoare faltuita Lindab compusa din tabla plana FAP in culoare GRAN Durafrost (DFPE), agrafe de fixare Klamer Lindab, sistem pluvial Rainline si sistem de siguranta Safety. Deasemenea, folia anticondens/folia de difuzie Lindab Tyvek 150 m² folosita asigura evacuarea vaporilor din structura acoperisului si creste eficienta energetica a constructiei.
Pana in iunie 2021, Lindab a numarat 17 case, care va-sa-zica 17 familii proprietare care nu vor avea grija zilei de maine in privinta acoperisului de deasupra capului.
Acoperis faltuit din FAP Durafrost de la Lindab – tabla plana semidura din otel galvanizat vopsita in sistem multistrat si cu acoperire finala HBPE. Dupa cum se observa in imagini, tabla semidura FAP este un material potrivit atat pentru realizarea invelitorilor faltuite, cat si pentru placarea fatadelor in sistem faltuit.
Video cu santierul de la inceputul lui 2021: https://www.youtube.com/watch?v=So07rCMnlX4

Te-a inspirat aceasta lucrare de referinta si vrei sa afli mai multe?
Suna-ne la 0744 328 433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro