Acoperis tigla metalica, Suceava

Sistem complet de acoperis: tigla metalica, sistem de jgheaburi si burlane, accesorii, sisteme de siguranta.

De-a lungul anilor, Lindab a oferit clientilor de acoperisuri diferite beneficii si continua sa o faca si astazi, fie ca este vorba despre concursuri cu premii, discounturi atractice sau servicii gratuite. Va este cunoscut termenul de loterie, asa-i? Ei bine, in 2012 Lindab a organizat o Loterie a Acoperisurilor Lindab, in cadrul caruia a desemnat trei castigatori.

Prezentam aici cazul unui castigator din Gura Humorului, Suceava. Din considerente de GDPR alegem sa nu dezvaluim identitatea, pentru ca mai important este aspectul acoperisului dupa renovare si faptul ca a fost primit gratuit de la Lindab…

Declaratie castigator:

”Ma simt foarte norocos. Despre Loteria Lindab am aflat de pe Internet. Cateva click-uri, un formular de completat, lejer si complet gratuit. Cum tot ma gandeam sa schimb acoperisul intr-un viitor incert si cam indepartat, se pare ca datorita acestei loterii am scapat de o grija. Primiti din partea mea un sac mare de multumiri. Celorlalti participanti le transmit mult noroc!”, a declarat stimatul norocos.

Castigatorului i s-a asigurat de catre Lindab atat sistemul complet de acoperis (tigla metalica, sistem de jgheaburi si burlane, accesorii, sisteme de siguranta), cat si cheltuielile legate de livrarea materialelor, pregatirea frontului de lucru, planificarea si executia montajului, asigurarea cu material marunt, colectarea resturilor ramase si evacuarea acestora de pe proprietate. Tipul, culoarea si forma invelitorii au fost la alegerea libera a castigatorului, din gama de produse comercializate de Lindab in Romania.

Te-a inspirat aceasta lucrare de referinta? Vrei mai multe detalii?
Suna-ne la 0744.328.433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.

Lindab. Pe maini de incredere.