Acoperis si fatada prefaltuite, Bucuresti

Sistem de acoperis si fatada prefaltuite, Lindab SRP Click ND, culoare gri inchis.

In sectorul 6 al Bucurestiului, in zona Drumul Sarii, in anul 2014 am fericit doi clienti deodata: beneficiarul cladirii care isi dorea o constructie care sa dureze o viata, fara multe batai de cap in timpul lucrarilor si constructorul care a realizat intreaga cladire. Unicitatea proiectului de fata este in primul rand reprezentata de arhitectura cladirii, care obliga echipa de montaj a acoperisului sa lucreze ca la carte.

Lucrarea reprezinta un sistem de acoperis si fatada prefaltuite insumand o suprafata de 400 mp. Profilul se gaseste in portofoliul de produse sub denumirea Lindab SRP Click ND, culoare gri inchis. Montajul in sistem ventilat pe structura din lemn a fost realizat de parteneri Lindab – Cover Grup Construct, din Afumati, Ilfov. Pentru protectie impotriva alunecarilor de zapada in timpul iernii, a fost montat un sistem de parazapezi profesionale Lindab Protectline.

Solutia tehnica agreata ii confera atat acoperisului cat si fatadei durabilitate si eleganta, iar din punct de vedere estetic primeste cu usurinta nota 10.

Beneficiar: Alin Varlan, Axa Trans Construct

Cover Grup sunt partenerul ideal in furnizarea de servicii profesionale pentru proiecte de constructii. Nu este prima data cand apelez la serviciile lor si mai mult ca sigur voi continua sa colaborez cu ei, deoarece dau dovada de experienta si seriozitate.

Te-a inspirat aceasta lucrare de referinta?

Vrei mai multe detalii? Suna-ne la 0744.328.433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.