Acoperis Roca Toscana terra cotta, Iasi

Sistem complet de acoperis din tigle metalice cu granule minerale Lindab Roca Toscana, in culoare terra cotta, asortat cu jgheaburi si burlane Rainline, in culoare alb.

Planul pe care il faci atunci cand iti construiesti o casa se schimba de 100 de ori pana la finalizare. Cam aceasta este si impresia clientului nostru. Planul se schimba, bugetul de asemenea se ajusteaza considerabil, pentru ca ce ai pus pe hartie la inceput, este demult depasit. In privinta acoperisului, desi recomandarile din partea cunoscutilor il indreptau catre alta optiune, clientul a fost convins de longevitatea brandului Lindab in Romania si a optat pentru tigla metalica cu granule minerale.

Pentru constructia de aproximativ 450 mp, clientul a ales un sistem complet de acoperis din tigle metalice cu granule minerale Lindab Roca Toscana, cu jgheaburi si burlane premium Lindab Rainline, in sistem mare pentru a prelua cantitati considerabile de apa pluviala.

Acoperisul a fost montat in 2019, in 3 saptamani de o echipa de specialisti foarte priceputi in zona (Iasi), coordonati de Andrei Baciu – Montatori Recomandati – Montatori Recomandati Lindab (montatorilindab.ro). Servicii foarte bune, care i-au facut viata usoara clientului. Asistenta tehnica la montaj a fost oferita de Lindab prin Costel Busuioc, Tehnician Montaj Lindab.

Dupa fapta si rasplata: avand in vedere ca rezultatul l-a multumit pe client, acesta continua sa ne recomande cunoscutilor.

Te-a inspirat aceasta lucrare de referinta? Vrei mai multe detalii?
Suna-ne la 0744.328.433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.