Acoperis Roca Toscana, Ilfov

Sistem complet de acoperis din tigle metalice cu granule minerale Lindab Roca Toscana, asortat cu jgheaburi si burlane Rainline.

Acoperisurile Lindab se potrivesc perfect deopotriva in sfera comerciala. Referinta de fata este un complex de tip restaurant si relaxare in apropierea Bucurestiului, la a carui eticheta proprietarul tine foarte mult. In acest sens si datorita consultantei partenerului Lindab, a fost ales un sistem complet de acoperis deosebit fara de preferintele clientilor din sudul tarii. Tigla metalica cu granule minerale Lindab Roca, profilul Toscana, culoare Terracotta a fost in topul preferintelor clientului nostru. Declaratia de mai jos sta marturie:

Beneficiar: Stoian Adrian

“Apreciez foarte mult modul de lucru si respectarea parametrilor de calitate in ceea ce priveste lucrarea. In cursul desfasurarii lucrarii nu au fost inregistrate nici un fel de probleme. Multumesc pentru profesionalism.”

Proiectul numit Complex 2 Taurasi, cu o suprafata de aproximativ 800 m², a fost finalizat in anul 2013 de catre partenerului Lindab Cover Grup SRL.

Garantia oferita de Lindab pentru acest produs este de 50 de ani.

Felicitari clientului pentru alegerea facuta si echipei de montaj pentru desavarsirea lucrarii!

Te-a inspirat aceasta lucrare de referinta? Vrei mai multe detalii?
Suna-ne la 0744.328.433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.