Acoperis Roca Toscana, Iasi

Sistem complet de acoperis din tigle metalice cu granule minerale Lindab Roca Toscana, in culoare cardinale, asortat cu jgheaburi si burlane Rainline, in culoare alb

Cand clientul are un vis, Lindab este unul dintre furnizorii care il ajuta sa si-l indeplineasca; evident, in alegerea celui mai bun acoperis pentru casa visurilor sale.

Arhitectul a pus in planuri dorintele si nevoia clientului, iar in materie de acoperisuri optiunea era tigla ceramica. Dupa lungi discutii si argumente pro si contra, a castigat tigla metalica cu granule minerale de la Lindab. Ce se vede in imagini si se remarca de la distanta in zona este un sistem complet de acoperis din tigle metalice cu granule minerale Lindab Roca Toscana, in culoare cardinale, asortat cu jgheaburi si burlane Rainline, in culoare alb.

Acoperisul de aproximativ 400 mp a fost montat in 7 zile de un specialist foarte priceput in zona (Iasi), Andrei Baciu – Montatori Recomandati – Montatori Recomandati Lindab (montatorilindab.ro). Servicii profesioniste, fara batai de cap pentru client.

Lucrarile de renovare au avut loc in anul 2019, iar fotografiile sunt realizate in iunie 2021.

Nota 10 clientului pentru alegerea facuta si multumiri de la Lindab pentru recomandarile ulterioare venite direct de la client.

Te-a inspirat aceasta lucrare de referinta? Vrei mai multe detalii?
Suna-ne la 0744.328.433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.