Acoperis Roca Toscana, Iasi

Sistem complet de acoperis din tigle metalice cu granule minerale Lindab Roca Toscana, in culoare desert rose, asortat cu jgheaburi si burlane Rainline, in culoare combinata alb si rosu.

O casa de nota 10 si-a dorit un proprietar iesean si visul i s-a implinit. Dupa discutii indelungi cu arhitectul si o analiza temeinica a preturilor de materiale si manopera, clientul a decis sa contracteze o firma de constructii, care sa ridice constructia de la fundatie pana la acoperis.

Parcurgand in mod firesc fiecare etapa de construire, pentru acoperis, clientul a fost convins ca Lindab este cea mai buna solutie. Acesta a ales un sistem complet de acoperis din tigle metalice cu granule minerale Lindab Roca Toscana, in culoare desert rose, caruia i-a asortat jgheaburi si burlane Rainline, in culoare combinata alb si rosu.

Acoperisul de aproximativ 1000 mp a fost montat in 2011, iar fotografiile care insotesc aceasta lucrare de referinta au fost realizate in 2021. Dupa 10 ani, acoperisul Lindab arata impecabil! O casa de nota 10 merita un acoperis de nota 10 plus.

Felicitari clientului pentru ca a ales Lindab, lasand astfel grijile in seama noastra.

Te-a inspirat aceasta lucrare de referinta? Vrei mai multe detalii?
Suna-ne la 0744.328.433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.