Acoperis Roca Toscana antracit, Iasi

Sistem complet de acoperis din tigle metalice cu granule minerale Lindab Roca Toscana, in culoare antracit, asortat cu jgheaburi si burlane Rainline, in culoare negru. Ferestrele de mansarda aduc lumina in podul locuit.

Intr-o zona plina de verdeata din Iasi, clientul a achizitionat intai terenul si dupa o vreme de tatonare si de bugetare, a demarat constructia casei. Pentru etapa acoperisului, a tinut cont de recomandarea unui vecin multumit, la casa caruia tocmai se finalizasera lucrarile de montaj.

Pentru ca i-a placut foarte mult culoarea aleasa de vecin, clientul nostru a ales tot antracit pentru acoperis, insa a optat pentru tigla metalica cu granule minerale Roca, profil Toscana. Termenul de livrare mare nu a fost un impediment pentru client, ci mai degraba o provocare transformata ulterior in satisfactie, pentru ca are un ACOPERIS SPECIAL. Jgheaburile si burlanele din gama premium Rainline contureaza perfect acoperisul, iar culoarea aleasa – negru – se asorteaza perfect cu tamplaria ferestrelor.

Lucrarile de montaj pentru acoperisul de aproximativ 350 mp au fost executate in anul 2018, in doua saptamani, de o echipa de montatori din Iasi, cooordonata de Fiu Stefan. Imaginile care insotesc acest articol au fost realizate in anul 2021.

Te-a inspirat aceasta lucrare de referinta? Vrei mai multe detalii?
Suna-ne la 0744.328.433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.