Acoperis Roca Rustica, Iasi

Sistem complet de acoperis din tigle metalice cu granule minerale Lindab Roca Rustica, in culoare teak, asortat cu jgheaburi si burlane Craft, in culoare maro.

Vine o vreme in viata omului cand are suficiente economii ca sa isi construiasca o casa. 2019 a fost anul clientului nostru din Iasi, care si-a vazut pus in aplicare planul din tinerete. A considerat ca face o investitie pe viata cu fiecare ban cheltuit.

De regula, cand clientii ajung la etapa acoperisului, muuult din bugetul stabilit initial se subtiaza, asa ca se fac multe compromisuri la calitate. Nu a fost cazul clientului nostru. El a inteles importanta materialului pentru acoperis, dar si a unui montaj sigur si a ales un pachet complet de la Lindab. Acoperis Lindab, montat de o echipa specializata la cursuri de montaj Lindab.

Reprezentantul de vanzari Lindab a oferit consultanta in etapa de documentare a clientului, insa alegerea a apartinut 100% familie. Tigla metalica Lindab Roca, profil Rustica, in culoare teak, asortat cu sistem pluvial maro a fost pe placut intregii familii.

Anuntata in prealabil, livrarea materialelor pentru doua case, foisor si acoperisul de la caminul de colectare a apei pluviale a decurs excelent, pe rutele gratuite, puse la dispozitie de Lindab.

Acoperisul de aproximativ 600 mp a fost montat in 3 saptamani de un specialist foarte priceput in zona (Iasi), Dragos Hustiuc – Montatori Recomandati – Montatori Recomandati Lindab (montatorilindab.ro).

Montajul a avut loc in anul 2019, iar fotografiile sunt realizate in iunie 2021.

Felicitari clientului pentru cea mai buna alegere in materie de acoperisuri si multumiri pentru recomandarile facute altor clienti.

Te-a inspirat aceasta lucrare de referinta? Vrei mai multe detalii?
Suna-ne la 0744.328.433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.