Acoperis Roca Rustica, Iasi

Sistem complet de acoperis din tigle metalice cu granule minerale Lindab Roca Rustica, in culoare teak, asortat cu jgheaburi si burlane Rainline, in culoare maro.

De indata ce exista un contact cu Lindab, oamenii raman cu o impresie buna. Acesta a fost si cazul unui fost angajat Lindab, care a avut acoperisul Lindab ca optiune principala, cand a venit vremea sa isi construiasca o casa.

Reprezentantul de vanzari Lindab din Iasi a oferit familiei clientului consultanta in etapa de documentare a clientului, insa alegerea a apartinut 100% familiei. Tigla metalica Lindab Roca, profil Rustica, in culoare teak, asortat cu sistem pluvial Rainline maro a fost pe placut intregii familii.

Acoperisul de aproximativ 450 mp a fost montat in aproximativ 2 saptamani de o echipa de montatori priceputi in zona (Iasi), coordonati de Ilie Carlig – Montatori Recomandati – Montatori Recomandati Lindab (montatorilindab.ro).

Montajul a avut loc in anul 2016, iar fotografiile sunt realizate in iunie 2021. Practic, 5 ani mai tarziu, acoperisul se prezinta impecabil, atat ca functionalitate, cat si din punct de vedere estetic.

Felicitari clientului pentru cea mai buna alegere in materie de acoperisuri!

Te-a inspirat aceasta lucrare de referinta? Vrei mai multe detalii?
Suna-ne la 0744.328.433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.