Acoperis Roca Rustica, Gorj

Sistem complet de invelitoare Roca Rustica teak, montat in sistem ventilat, pe o retea de sipci din lemn si fixata cu suruburi speciale Unifast Lindab, cu cap bombat si garnitura ascunsa, la care s-a asortat un sistem de jgheaburi si burlane Lindab Rainline, maro.

Un client pretentios alege intotdeauna un profil de acoperis care se diferentiaza de celelalte din zona. Tigla metalica cu granule minerale Roca Rustica a fost de aceasta data optiunea numarul 1.

In povestea lucrarii de fata, principalii actori sunt Constructorul si Arhitectul, intrucat aceasta constructie noua a fost realizata in anul 2014 de acestia pentru a fi pusa ulterior spre vanzare. Constructia de lemn se remarca prin arhitectura simpla, dar eleganta, desavarsita de un acoperis de 200 mp din tigle metalice cu granule minerale marca Lindab, Profil Roca Rustica. Acesta imbina profilul clasic al tiglei traditionale cu durabilitatea si greutatea redusa a tiglei metalice. Nu in ultimul rand, culoarea deosebita si-a pus amprenta pe imaginea de ansamblu a constructiei. Optand pentru un acoperis Lindab premium, alegerea unui sistem de scurgere Lindab Rainline (culoare maro) a venit in mod natural.

Argumentele pentru care clientul nostru a ales sistem complet de acoperis Lindab au fost: greutatea redusa, garantia de 50 de ani si aspectul estetic deosebit.

Lucrarea poate fi vizualizata in zona rezidentiala Bicaz din Targu Jiu, Gorj.

Te-a inspirat aceasta lucrare de referinta? Vrei mai multe detalii?
Suna-ne la 0744.328.433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.