Acoperis Roca Rustica, Domnesti

Sistem complet de acoperis de tigle metalice cu granule minerale Lindab Roca Rustica, asortat cu jgheaburi si burlane Rainline.

Clientii multumiti recomanda ACOPERISUL LINDAB altor clienti. Acesta este si cazul de fata, in care clientul nostru a ales tigla metalica cu granule minerale Lindab Roca, profil Rustica, culoare Antracit. Acoperisul, cu o suprafata de aproximativ 400 mp, se potriveste perfect arhitecturii constructiei, atat din perspectiva profilului ales, cat si din punct de vedere cromatic.

Consultanta tehnica si comerciala a fost asigurata de partenerul Lindab din Afumati (Ilfov) – Cover Grup SRL. Echipa de montaj s-a ridicat la nivelul de asteptari al clientului si a desavarsit o lucrare ambitioasa.

Felicitari echipei formata din client, arhitect si montator!

Beneficiar: Ciprian Carp

“Am gasit in Cover Grup Construct partenerul ideal pentru realizarea acoperisului locuintei noastre. Decizia de a lucra cu ei a venit in urma unei recomandari primite de la un client multumit. Avand in vedere rezultatul final, pot spune ca voi recomanda si eu la randul meu cu incredere aceasta echipa, deoarece a dat dovada de seriozitate si profesionalism, lucruri greu de gasit pentru colaborarile pe astfel de proiecte.”