Acoperis Roca Rustica, Dambovita

Sistem complet de invelitoare Roca Rustica, in culoare teak, cu jgheaburi si burlane din gama Rainline, in culoare maro.

In satul Gulia, Tartasesti, Dambovita, la 21 km de Piata Victoriei, clientul si-a achitionat un lot de pamant in Eden Forest. Dupa analizele de rigoare si bugetarea construirii unei case de la A la Z, au fost demarate lucrarile.

Pe tot parcursul procesului de construire, beneficiarul a optat pentru branduri consacrate, contractand atat produse, cat si servicii de calitate ale acestora. La etapa acoperisului, acesta a comparat furnizori diferiti, insa a ales Lindab datorita solutiei tehnice prezentate de reprezentantul de vanzari. Aceasta a insemnat un sistem complet format din tigla metalica cu granule minerale Lindab Roca si sistem de jgheaburi si burlane premium de la Lindab. Luand in calcul aspectele estetice, insa cu atentie la bugetul alocat acoperisului, clientul a ales profilul Roca Rustica, in culoare teak si sistem pluvial Rainline, in culoare maro.

Acoperisul de aproximativ 300 mp a fost montat in 2 saptamani, in anul 2020. Specialistii remarca provocarile la montaj: pazie imbracata in tabla alba foarte lata, frontoane evazate.

Imaginile prezentate sunt surprinse de fotograf in vara anului 2021.

Te-a inspirat aceasta lucrare de referinta? Vrei mai multe detalii?
Suna-ne la 0744.328.433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.