Acoperis Roca Rustica, Botosani

Sistem complet de invelitoare Roca Rustica de aproximativ 300 mp, in culoare antracit, montat in sistem ventilat, pe o retea de sipci din lemn, la care s-a asortat un sistem de jgheaburi si burlane Lindab Rainline, in culoarea negru.

Lindab este un participant activ la tot procesul prin care visul clientilor devine realitate. Cu siguranta acesta este cazul casei prezentate in pagina de fata. Clientul nostru si-a dorit o casa exact ca in revista. Maiestria arhitectului si-a pus amprenta pe rezultatul final iar palaria cu dichis este exact acoperisul Lindab.

In anul 2015, un acoperis unicat avea sa fie montat pe viitoarea casa a unui botosanean. Unicat datorita culorii alese de clienti – antracit pentru tigla metalica cu granule minerale Lindab Roca Rustica. Pe vremea cand se purta foarte mult rosu si maro, antracitul a facut distinctia in zona.

Cei 300 mp de acoperis au fost montati de o echipa de monttori profesionisti in mai putin de  2 saptamani chiar daca proiectul a necesitat lucrari de finete, datorita arhitecturii extraordinareRezultatul insa  a meritat pe deplin. La un asemenea acoperis nu se putea asorta altceva decat  un sistem de jgheaburi si burlane Rainline, culoarea aleasa fiind negru.

Consultanta tehnica oferita de Lindab a cantarit foarte mult in decizia clientului. Garantia primita a fost deasemenea importanta – 50 de ani, in sistem pro rata.

Fotografiile prezentate in aceasta pagina sunt realizate 4 ani mai tarziu, in 2019. Constructia este impecabila!

Felicitari clientului pentru ca a pastrat cu sfintenie cerintele legate de calitate si estetica!

Nota 10 arhitectului, care a reusit sa indeplineasca visul clientului!

Te-a inspirat aceasta lucrare de referinta? Vrei mai multe detalii?
Suna-ne la 0744.328.433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.