Acoperis Roca Rustica, Arieseni

Sistem complet de invelitoare din tigla metalica cu granule minerale Lindab Roca Rustica culoare teak, cu sistem pluvial Lindab Craft, culoare maro si ferestre de mansarda Lindab LT.

In 2020, acoperisurile de calitate sunt montate numai de profesionisti.

La 13 km de domeniul skiabil de la Vartop, in localitatea Arieseni, gasiti cu siguranta un client foarte multumit de acoperisul casei sale. Modest din fire, insa intelegand necesitatea unei investitii pe termen lung, clientul a ales fara dubiu LINDAB pentru acoperisul casei sale. Daca la inceputul discutiilor, clientul alesese un profil de acoperis din gama inferioara, in timpul discutiilor cu reprezentantul echipei de montaj si reprezentantul de vanzari Lindab, decizia a inclinat 100% catre tigla metalica cu granule minerale Lindab Roca, profil Rustica, culoarea teak.

Casa clientului se evidentiaza acum atat la din perspectiva estetica – ce se vede din imaginile care insotesc textul, cat si din perspectiva tehnica, pentru ca profilul ales beneficiaza de 50 de ani garantie in sistem pro rata. Acoperisul a suferit astfel o transformare serioasa, pentru ca au fost demontate placi ondulate bituminoase si a fost montat un acoperis Lindab.

Felicitari beneficiarului pentru alegerea facuta si montatorului Mihai Crismar pentru recomandarile facute clientului!
Recomandam echipa de montaj coordonata de Mihai Crismar, care a montat in anul 2020 peste 3000 mp de tigla metalica cu granule minerale Lindab Roca in Romania.

Te-a inspirat aceasta lucrare de referinta? Vrei mai multe detalii?
Suna-ne la 0744.328.433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.
Lindab. Pe maini de incredere.