Acoperis Roca Rustica antracit, Iasi

Sistem complet de acoperis din tigle metalice cu granule minerale Lindab Roca Rustica, in culoare antracit, asortat cu jgheaburi si burlane Rainline, in culoare negru.

Se valideaza inca o data informatia conform careia, daca un client este multumit, cu siguranta se intoarce tot la acelasi furnizor de produse si/sau servicii, chiar si dupa ani buni. In cazul de fata, clientul Lindab cunoaste calitatea produselor Lindab de peste 20 de ani, pentru ca are pe casa parinteasca acoperis Lindab.

Profilul de acoperis a fost ales de client dupa ce reprezentantul de vanzari Lindab i-a prezentat beneficiile acestuia. A contat garantia de 50 de ani in sistem pro rata, oferita de Lindab. Din paletarul de culori Lindab Roca, nuanta antracit a fost vedeta, macar si pentru faptul ca se diferentia estetic in zona fata de acoperisurile caselor vecinilor.

Sistemul de jgheaburi si burlane Lindab din gama Rainline, pentru care a optat clientul, este preferatul montatorilor de acoperisuri din piata. De ce? Pentru ca se monteaza usor. De ce este si preferatul clientilor? Pentru ca sunt eliminate bataile de cap pe termen lung si clientii inteleg ca un produs foarte bine montat scuteste clienul de surprize ulterioare J

Montajul acoperisului de fata, in suprafata de aproximativ 250 mp, a fost realizat in anul 2018, iar fotografiile sunt realizate in vara lui 2021. Practic, 3 ani mai tarziu, acoperisul se prezinta impecabil, iar clientul ramane fidel Lindab, multumit de pachetul de produse si servicii primit la momentul achizitiei.

Te-a inspirat aceasta lucrare de referinta? Vrei mai multe detalii?
Suna-ne la 0744.328.433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro