Acoperis Roca Madera, Ripiceni, Botosani

Sistem complet de invelitoare din tigla metalica cu granule minerale Roca Madera, culoare chestnut si sistem de jgheaburi si burlane Rainline, culoare maro.

Studiile efectuate de Lindab spun ca 94% dintre clientii Lindab recomanda acoperisurile Lindab cunoscutilor.

Realitatea din teren dovedeste ca, daca un client este multumit prima data de ceea ce ii oferi, sigur se intoarce a doua oara si cumpara tot de la tine. Exact asa s-a intamplat in cazul de fata.

In 2019, clientul Lindab din Botosani a avut o prima experienta cu Lindab in realizarea unui acoperis pentru o cabana. In 2020, clientul a intampinat probleme (infiltratii la acoperis) cu acoperisul locuintei permanente si primul gand a fost – acoperisul Lindab. Cercetarile pe internet si comparatiile de oferte au fost preocuparile clientului, pentru ca a judecat cumpararea unui acoperis drept o investitie pe termen lung. Insa avand in vedere experienta primei achizitii, decizia de tranzitie de la un acoperis (actual) mediocru, la un acoperis Lindab, a fost extrem de simpla. Este usor sa mergi la sigur cu Lindab!

Renovarea acoperisului de aproximativ 550 mp a fost un proiect comun, iar montatorul si-a facut treaba exemplar. Pentru ca si-a dorit ca acoperisul casei sale sa aiba un plus de unicitate, clientul a ales un profil deosebit – tigla metalica din granule minerale Roca Madera, culoare chestnut. Acestuia a fost usor sa ii asorteze sistemul de jgheaburi si burlane Rainline, culoare maro.

Te-a inspirat aceasta lucrare de referinta? Vrei mai multe detalii?
Suna-ne la 0744.328.433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.
Lindab. Pe maini de incredere.