Acoperis Roca Madera, Iasi

Sistem complet din tigla metalica cu granule minerale Lindab Roca Madera culoare chestnut, cu sistem de jgheaburi si burlane Lindab Rainline, culoare maro.

Un client special isi construieste casa intr-o zona deosebita din Iasi. Intr-un cadru plin de verdeata, alegerea fireasca pentru acoperis a fost tigla metalica cu granule minerale Lindab Roca. Pentru ca si-a dorit un profil rar intalnit, reprezentantul de vanzari Lindab i-a propus profilul Madera, care este disponibil la Lindab in doua culori: antracit si chestnut. Strict din considerente estetice, clientul a optat pentru cel din urma. Acoperisul premium a fost completat de jgheaburile si burlanele din gama Rainline, in culoare maro.

Montajul acoperisului de aproximativ 300 mp a fost realizat in anul 2019 de o echipa de montatori specializati coordonata de Andrei Baciu – Montatori Recomandati – Montatori Recomandati Lindab (montatorilindab.ro)

Dupa ce au trecut 4 anotimpuri peste acoperis, clientul se declara multumit ca acesta a trecut cu brio testul timpului. Materiale de calitate si montaj de acoperis executat conform instructiunilor de montaj Lindab.

Te-a inspirat aceasta lucrare de referinta? Vrei mai multe detalii?
Suna-ne la 0744.328.433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.

Lindab. Pe maini de incredere.