Acoperis Nordic 400, Breaza

Sistem complet de tigla metalica Nordic 400, culoare maro, pentru un acoperis de 250 mp.

Lindab a fost prima optiune a domnului Mihai Vladescu din Breaza, Prahova, atunci cand a avut nevoie de un acoperis pentru casa lui. Si-a dorit un acoperis sigur, estetic, de la un furnizor de incredere. Reprezentantul de vanzari Lindab i-a lasat impresie buna de la primul contact telefonic si clientul a apreciat consultanta primita.

Domnul Vladescu a ales un sistem complet de tigla metalica Nordic 400, cu toate accesoriile de fixare si etansare necesare, completat de elementele de tinichigerie si sistemul de jgheaburi si burlane Rainline asortat.

Culoarea preferata de client a fost maro, una dintre culorile preferate de romani.

Increderea in brandul Lindab si participarea la una dintre campaniile de marketing i-au adus un premiu in valoare de 2000 de euro.

„Ma simt foarte norocos! Despre campania Renoveaza cu Lindab am aflat de la agentul Dvs., care a si expus in momentul montajului un banner pentru semnalizarea lucrarii. Dupa cateva click-uri, un formular usor de completat, m-am inscris. Se pare ca  in momentul in care m-am decis sa imi schimb acoperisul deteriorat, pe langa imbunatatirea confortului termic am avut si altceva de castigat: MARELE PREMIU! Primiti din partea mea multe multumiri”, a declarat domnul Mihai Vladescu.