Acoperis metalic LTP20, Ilfov

Tabla cutata LTP20 culoare gri a fost solutia perfecta din punct de vedere tehnic si cromatic, aleasa de colaboratorul Lindab CATTED Residence, pentru acoperisurile complexului rezidential din Pipera.

Desi tabla cutata pare un produs banal, pretat in general pentru constructii industriale, arhitectura propusa in acest proiect face ca acest produs sa se potrivesca perfect pe un proiect rezidential. Sistemul complet de invelitoare metalica Lindab LTP20 a fost completat de sistemul de jgheaburi si burlane Lindab Rainline.

Atat proiectantul cat si constructorul au tinut cont de toate avantajele acestui produs printre care usurinta montajului, lugimi mari ale panourilor etc, iar rezultatul se vede in imaginile atasate.

Un accesoriu foarte important in cazul unui acoperis metalic este folia anticondens. Nici aici echipele implicate in realizarea proiectului nu au facut rabat la calitate si au ales un produs performant, LAF 75 de la Lindab.

Sistemul de jgheaburi si burlane, un produs premium Lindab, in aceeasi culoare cu cea a materialului de invelitoare, a fost calculat si montat astfel incat sa preia in siguranta apele pluviale de la nivelul acoperisului si sa le conduca in siguranta catre sistemul de canalizare.

Din punct de vedere estetic, per ansamblu, culoare aleasa – gri inchis, se potriveste perfect cu profilul si se asorteaza in acelasi timp foarte bine cu fatada constructiilor.

Multumit de rezultatul final, Tudor Cobalas, reprezentant CATTED Residence, afirma:

“Am mers pe o tabla cutata de culoare antracit si, pe langa faptul ca este un material de calitate, ne-a placut foarte mult ca accesoriile sunt bine gandite.” Declaratia video a lui Tudor o puteti vizualiza AICI.

Proiectul numit Catted Residence, fazele 1 si 2, au o suprafata de aproximativ 4500 m², a fost finalizat in anul 2018, iar montajul a fost realizat de doi parteneri Lindab: Tavi Com si Leader Roof.

Felicitari clientului pentru alegerea facuta si echipelor de montaj pentru maiestria in montaj!

Te-a inspirat aceasta lucrare de referinta? Vrei mai multe detalii? Suna-ne la 0744.328.433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.