Acoperis faltuit titan zinc, Bulgaria

Sistem de invelitoare si fatada faltuite montate pe o structura din lemn realizata astfel incat sa permita ventilatea finisajului exterior.

Cand clientul isi gaseste inspiratie in produsele Lindab, rezultatul este extraordinar. Pentru ca locuieste in Danemarca si ii plac casele cu acoperis faltuit din titan zinc, Lindab a fost solutia perfecta. Provocarea pentru toti cei implicati a fost strict de natura tehnica.

Echipa formata din client si constructor au ales Lindab datorita experientei in materie de acoperisuri si pentru ca specialistii Lindab au oferit suport partea de proiectare. In plus, viata clientului a fost mult simplificata datorita faptului ca a primit pachet complet de la Lindab (materiale + manopera), cu garantia aferenta.

Prin referinta de fata, evidentiem sistemul de invelitoare si fatada faltuite montate pe o structura din lemn realizata astfel incat sa permita ventilatea finisajului exterior. Materialul faltuit este TiZn prepatinat NOIR fixat cu agrafe fixe si mobile Lindab. Sistemul pluvial Lindab Rainline a completat estetic si functional locuinta clientului.

Felicitari beneficiarului pentru alegerea facuta!

Te-a inspirat aceasta lucrare de referinta? Vrei mai multe detalii?
Suna-ne la 0744.328.433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.

Lindab. Pe maini de incredere.