Acoperis faltuit, Ranca – Novaci

Tabla semidura FAP, culoare speciala onyx white pearl effect gold – solutia tehnica si estetica pentru un client special.

Pe traseul de urcare spre statiunea Ranca dinspre Novaci, un bistro mic si cochet iti ia ochii de departe. Acoperisul a fost recomandat de consultantul de vanzari ca urmare a cerintei exprese a clientului nostru care si-a dorit un acoperis cameleon, ce isi schimba culoarea in functie de natura, de momentele zilei sau de vreme. Straturile speciale de vopsea aplicate pe tabla lucreaza ca o oglinda si cerul intunecat face sa sclipeasca contrastant marginile acoperisului si sa se piarda contururile pe fundalul unor nori albi. Solutia tehnica pentru acoperis recomandata de Lindab se potriveste proiectului atat din punct de vedere tehnic, cat si din punct de vedere estetic.

Tabla semidura FAP folosita in acest proiect este un material potrivit atat pentru realizarea invelitorilor cat si pentru placarea fatadelor in sistem faltuit sau pentru realizarea de solzi metalici cu diferite forme. Pentru realizarea acoperisului, Lindab a pus la dispozitia echipei de montaj utilaje de prefaltuire si de inchidere a falturilor, astfel incat invelitoarea sa fie montata corect din punct de vedere tehnic si in acelasi timp sa arate impecabil din punct de vedere estetic. Lucrarile de montaj s-au desfasurat in regie proprie, cu asistenta din partea Lindab in santier si cu respectarea instructiunilor de montaj.

Stiai ca exact acelasi tip de tabla a fost folosit la stadionul Cluj Arena? Da, tot de la Lindab!

Te-a inspirat aceasta lucrare de referinta? Vrei mai multe detalii?
Suna-ne la 0744.328.433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.