Acoperis faltuit, Cartierul cu ciresi, Bucuresti

Prezentare pe scurt: Sistem de acoperis prefaltuit, profil SRP Click, culoare gri antracit, asortat cu jgheaburi ascunse, din titan zinc si sistem de siguranta Lindab Protectline.

Clientii multumiti aduc dupa ei alti clienti multumiti. Este o lege scrisa si nescrisa, ce este validata la Lindab de studiul anual de satisfactie al clientilor de acoperisuri, derulat din 2012, care ne arata an de an ca peste 90% dintre clienti ne-ar recomanda si altora. Asta inseamna ca facem noi ceva bine…

Tot printr-o recomandare directa a ajuns la masa de discutii si proiectul Cartierul cu ciresi. Echipa care a derulat proiectul a fost formata din: dezvoltator birou de arhitectura SMAA, constructor acoperisuri – partener Lindab – Cover Grup Construct SRL si specialisti din echipa Lindab (tehnicieni in montaj si oameni din vanzari).

Solutia tehnica special aleasa pentru cele 16 case insiruite a fost prezentata arhitectului Sergiu Mihailescu: sistem de acoperis prefaltuit, profil SRP Click, culoare gri antracit, asortat cu jgheaburi ascunse, din titan zinc si sistem de siguranta Lindab Protectline.

Prezentare video – Acoperis faltuit Cartierul cu ciresi, Bucuresti – YouTube

Acoperisurile s-au derulat in etape, in functie de evolutia per total a santierului. Echipele de montaj au lucrat in perioada vara 2019 – primavara 2020.

Cartierul cu ciresti – www.cartierulcuciresi.ro este amplasat intre Padurea Andronache si Padurea Boldu-Cretuleasca (1.3 km), cu dublu acces spre strada Popasului/Emil Racovita.

Dezvoltator: SMAA – birou de arhitectura din Bucuresti pe segmentul rezidential. www.smaa.ro

Lindab. Pe maini de incredere

Te-a inspirat aceasta lucrare de referinta?
Suna-ne la 0744 328 433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.