Politica de confidentialitate

​Lindab se angajeaza sa iti protejeze datele personale. Aceasta notificare privind confidentialitatea descrie modul in care Lindab proceseaza si utilizeaza datele personale pe care le primim de la tine prin intermediul acestui site si cum ne poti contacta daca ai intrebari suplimentare cu privire la prelucrarea datelor tale personale.

Lindab colecteaza si stocheaza date cu caracter personal, de exemplu nume, adresa postala, adresa de e-mail, adresa IP si numarul de telefon, pe care le trimiti pentru a obtine informatii sau oferte comerciale de la noi. Aceste date personale sunt de fapt intrumentele prin care iti putem raspunde solicitarii.

Lindab colecteaza si stocheaza datele personale pe care le trimiti, atunci cand doresti sa achizitionezi produse Lindab. Aceste informatii pot include date personale relevante, cum ar fi detalii de contact si de livrare, precum si informatii financiare privind platile dvs. online pentru produse.

Pe langa utilizarea in scopurile mentionate mai sus, este posibil sa utilizam si datele dvs. personale pentru imbunatatirea acestui site, a produselor si serviciilor Lindab in piata, pentru statisticile noastre interne, pentru realizarea de comunicari comerciale cu tine, pentru analiza statistica si (daca este cazul), pentru a finaliza comenzile produsului si/sau pentru a va contacta ulterior procesului de vanzare, ca parte a procedurilor noastre de relatii cu clientii.

Colectia de date personale Lindab se bazeaza pe necesitatea de a efectua procesele mentionate mai sus. In masura in care Lindab foloseste datele personale pentru a îmbunatati acest website sau pentru a analiza statisticile, baza pentru colectarea datelor este interesul legitim al lui Lindab de a efectua astfel de imbunatatiri si analize. Potrivit notificarii inregistrate de LINDAB srl la ANSPDCP sub nr. 16244, in urma inregistrarii pe site-ul www.lindabdesign.ro, datele Dvs. sunt prelucrate de Lindab srl in conformitate cu Legea nr. 677/2001. Transmiterea unei cereri de oferta la Lindab srl implica furnizarea tuturor datelor specificate; in caz contrar ne vom afla in imposibilitatea concretizarii ofertei solicitate. Inscrierea pe site reprezinta acceptul Dvs. ca datele personale sa fie prelucrate si folosite in activitatea de reclama, marketing si publicitate.

Persoanelor inregistrate pe acest site le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001, respectiv dreptul la informare, dreptul la acces de date, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie.
In scopurile mentionate, datele personale pot fi transferate companiilor din cadrul Lindab Group în tari din intreaga lume (care pot fi situate în afara UE/SEE, Spatiul Economic European) care, in unele cazuri, pot avea un nivel de protectie mai scazut decat cel din cadrul UE/SEE. Atunci cand se transfera date cu caracter personal catre tari din afara UE/SEE, Lindab utilizeaza clauze contractuale standard aprobate de Comisia Europeana pentru a asigura un nivel suficient de protectie pentru datele dvs. personale. Clauzele contractuale standard pot fi gasite prin intermediul urmatorului link: http://ec.europa.eu/justice/data-protection/international-transfers/transfer/index_en.htm.

Datele personale colectate si stocate sunt utilizate exclusiv de companiile din cadrul Lindab Group, cu exceptia urmatoarelor cazuri in care putem trimite datele partilor (destinatarilor):
• Cand sunt cerute de lege;
• Pentru un cumparator sau potential viitor cumparator al afacerii noastre, si/sau;
• Pentru furnizorii de servicii desemnati de Lindab, care furnizeaza servicii legate de acest site sau de functiile sale, dar numai în masura în care este necesar pentru a furniza aceste servicii – de exemplu, furnizorului de servicii de card de debit pentru procesarea platilor prin intermediul acestui site, furnizorului de servicii de transport, astfel încat acestia sa poata livra produsele pe care le cumparati si furnizorilor de servicii IT care gazduiesc, dezvolta si ofera suport pentru acest website.

Lindab va lua masuri pentru a proteja toate datele personale transferate catre o astfel de terta parte sau care a fost transferata in alte tari, în conformitate cu legile aplicabile privind protectia datelor si dupa cum s-a mentionat mai sus.
Unele informatii solicitate sunt marcate cu * si au caracter obligatoriu. In cazul in care nu completati acele campuri, nu puteti finaliza completarea formularului si, in consecinta, cererea Dvs de oferta nu poate ajunge la Lindab.
Lindab stocheaza datele cu caracter personal atata timp cat este necesar pentru a îndeplini scopul pentru care au fost colectate datele. Aceasta inseamna ca Lindab sterge datele tale personale atunci cand astfel de date nu mai sunt necesare pentru a procesa o cerere, o comanda, pentru a administra contul sau relatia noastra cu clientii si pentru comunicari pe email cu clientii. Statisticile care au fost anonime pot fi salvate ulterior. Termenul maxim de stocare a datelor cu caracter personal este de 3 ani.
Poti oricand sa soliciti rectificarea sau stergerea datelor tale personale. Cu toate acestea, retine ca stergerea poate insemna ca Lindab nu mai poate procesa cereri sau comenzi. Ai dreptul sa soliciti o copie a datelor tale personale din evidenta noastra. Ai dreptul de a solicita o limitare a utilizarii datelor tale personale (de exemplu, daca consideri ca datele sunt incorecte) sau de incetarea utilizarii datelor tale personale. Daca prelucrarea informatiilor personale se bazeaza pe acordul tau, ai dreptul sa iti retragi acordul in orice moment. Retragerea ta nu va afecta legalitatea prelucrarii efectuate înainte de retragerea consimtamantului.
Pot exista conditii sau limitari ale drepturilor tale. Prin urmare, nu este sigur ca de exemplu ai dreptul la portabilitatea datelor în cazul specific – aceasta depinde de circumstantele specifice activitatii de procesare.
Lindab SRL este responsabila de prelucrarea datelor procesarea datelor dvs. personale, iar cererile de rectificare, modificare sau stergere a datelor personale pot fi adresate direct catre Lindab SRL prin posta, la adresa sediului din Stefanestii de Jos (Soseaua de Centura, nr 8, Ilfov) in atentia Ofiterului GDPR sau pe email la protectiadatelor[a]lindab.com.
Daca ai o plangere cu privire la prelucrarea datelor tale personale de catre Lindab, ai dreptul sa raportezi o astfel de nemultumire la ANSPDCP autoritatea de supraveghere pentru prelucrarea datelor cu caracter personal a societatii Lindab.

Mai 2018